22/09/2020 17:47:50

Η Ζωή δεν αφήνει τα ΜΑΤ να μπουν στη Βουλή ούτε για τουαλέτα-Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης (Video)

Η Ζωή δεν αφήνει τα ΜΑΤ να μπουν στη Βουλή ούτε για τουαλέτα-Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης (Video) - Media

 

Εκπρόσωπος των αστυνομικών καταγγέλλει πως η Πρόεδρος της Βουλής, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΑΤ ακόμα και για τουαλέτα. Όπως δήλωσε στο δελτίο του ΑΝΤ1, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δώσει προφορική εντολή, οι άνδρες των ΜΑΤ να μην εισέρχονται για κανέναν λόγο στη Βουλή.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΑΝΤ1, το μέτρο εξακριβώθηκε στην πράξη, καθώς άνδρες των ΜΑΤ που προσπάθησαν να μπουν στην Βουλή για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα εμποδίστηκαν από τον φρουρό, ενώ αργότερα όταν ένστολος αστυνομικός και ένας ακόμα με πολιτική περιβολή προσπάθησαν να μπουν για τον ίδιο λόγο, ο μεν ένστολος εμποδίστηκε ο δε άλλος εισήλθε.

Πάντως το θέμα φαίνεται να παίρνει διαστάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο, από τη στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν δικό τους χώρο στο υπόγειο της Βουλής, με κυλικείο αλλά και τουαλέτες.

 

Έξαλλος ο Άδωνις

Έξαλλος εν τω μεταξύ, εμφανίζεται με την εν λόγω απόφαση της Προέδρου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Με σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απόφαση και υπενθυμίζει το περιστατικό με την εισβολή των αναρχικών…

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.