search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:36
MENU CLOSE

Η Ζωή δεν αφήνει τα ΜΑΤ να μπουν στη Βουλή ούτε για τουαλέτα-Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης (Video)

08.06.2015 05:40
Η Ζωή δεν αφήνει τα ΜΑΤ να μπουν στη Βουλή ούτε για τουαλέτα-Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης (Video) - Media

Εκπρόσωπος των αστυνομικών καταγγέλλει πως η Πρόεδρος της Βουλής, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΑΤ ακόμα και για τουαλέτα. Έξαλλος ο Άδωνις στο twitter.

 

Εκπρόσωπος των αστυνομικών καταγγέλλει πως η Πρόεδρος της Βουλής, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΑΤ ακόμα και για τουαλέτα. Όπως δήλωσε στο δελτίο του ΑΝΤ1, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δώσει προφορική εντολή, οι άνδρες των ΜΑΤ να μην εισέρχονται για κανέναν λόγο στη Βουλή.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΑΝΤ1, το μέτρο εξακριβώθηκε στην πράξη, καθώς άνδρες των ΜΑΤ που προσπάθησαν να μπουν στην Βουλή για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα εμποδίστηκαν από τον φρουρό, ενώ αργότερα όταν ένστολος αστυνομικός και ένας ακόμα με πολιτική περιβολή προσπάθησαν να μπουν για τον ίδιο λόγο, ο μεν ένστολος εμποδίστηκε ο δε άλλος εισήλθε.

Πάντως το θέμα φαίνεται να παίρνει διαστάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο, από τη στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν δικό τους χώρο στο υπόγειο της Βουλής, με κυλικείο αλλά και τουαλέτες.

 

Έξαλλος ο Άδωνις

Έξαλλος εν τω μεταξύ, εμφανίζεται με την εν λόγω απόφαση της Προέδρου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Με σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απόφαση και υπενθυμίζει το περιστατικό με την εισβολή των αναρχικών…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26