search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θέλω να γίνω η νταντά του Μπραντ Πιτ» (Photos)

12.06.2015 12:25
Δύσκολες ώρες για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Ανέβαλε τις συναυλίες της - Media

Στροφή καριέρας θέλει να κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς . Συγκεκριμένα, ονειρεύεται να γίνει η νταντά των παιδιών του Μπραντ Πιτ. 

 

Στροφή καριέρας θέλει να κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς . Συγκεκριμένα, ονειρεύεται να γίνει η νταντά των παιδιών του Μπραντ Πιτ. «Γνώρισα μια φορά τον Μπραντ Πιτ. Αλλά θα ήθελα να γνωρίσω ξανά όλη την οικογένεια και να γίνω η νταντά τους. Αυτό θα είχε πλάκα», εξομολογήθηκε η ποπ σταρ σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Good Morning Britain». Αν πάντως, αναλάβει την οικογένεια Πιτ-Τζολί θα έχει πολύ δουλειά με τα έξι παιδιά τους!

Ο οικοδεσπότης την ρώτησε τι άλλη δουλειά θα ήθελε να κάνει εάν δεν είχε αυτό το διάστημα τα show στο Λας Βέγκας, από τα οποία κερδίζει 15 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο!  Η απάντηση της ήταν η εξής: «θα ήθελα να είμαι δασκάλα μικρών παιδιών, ή δασκάλα χορού σε παιδιά».

Στο νέο της βίντεοκλιπ, «Pretty Girls» συνεργάζεται με την Αυστραλιανή ποπ τραγουδίστρια Ίγκι Αζαλέα.

Με την Ίγκι Αζαλέα

Νταντά των παιδιών Πιτ-Τζολί θα ήθελε να γίνει η Μπρίτνει Σπίαρς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20