search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Τσίπρας: Η συνεργασία με τη Ρωσία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων (Photos-Video)

19.06.2015 14:39
Στο Νταβός για χρέος και «Σκοπιανό» ο Αλέξης Τσίπρας - Media

Στη σημασία της συνεργασίας Ελλάδας – Ρωσίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

 

Στη σημασία της συνεργασίας Ελλάδας – Ρωσίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Υπάρχουν σημαντικοί σταθμοί στην ενίσχυση των δεσμών των δύο χωρών ένας από αυτούς το έτος Ελλάδας – Ρωσίας το 2016 και η δυνατότητα από τώρα έως τον Νοέμβριο να επεξεργαστούμε ένα μνημόνιο συνεργασίας» ανέφερε.

«Ζούμε σε εποχή γεμάτη προκλήσεις νομίζω ότι η συνεργασία των δύο χωρών μπορούν να βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις προκλήσεις και να υπηρετήσουμε τον κοινό στόχο για ευημερία, οικονομική ανάπτυξη, διαμόρφωση σταθερού περιβάλλοντος στην περιοχή μας» είπε ο Πρωθυπουργός.

 

Πούτιν: Σημαντικός εταίρος η Ελλάδα για τη Ρωσία στην Ευρώπη

Υιοθετήθηκε ένα κοινό πρόγραμμα δράσεων τον Απρίλιο και είναι σημαντικό να το εφαρμόσουμε πρακτικά, επεσήμανε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα στη σημερινή συνάντηση να ετοιμαστεί κάποιο έγγραφο συμφωνίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος χαρακτήρισε σημαντικό εταίρο την Ελλάδα για τη Ρωσία στην Ευρώπη.


«Όπως είπε πολύ σωστά ο κ. Τσίπρας το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό, είναι ευρωπαϊκό», σημείωσε νωρίτερα – απαντώντας σε ερώτηση – ο κ. Πούτιν. Πρόσθεσε μάλιστα, χαμογελώντας, ότι το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές, και όχι η Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33