search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Η παρέμβαση του Σάκη Ρουβά για το δημοψήφισμα

27.06.2015 08:16
Η παρέμβαση του Σάκη Ρουβά για το δημοψήφισμα - Media
Πολιτική παρέμβαση για τις τρέχουσες εξελίξεις μετά την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποίησε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook. 

Πολιτική παρέμβαση για τις τρέχουσες εξελίξεις μετά την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποίησε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook. Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει τις επιφυλάξεις του. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικα: “Το θέμα δεν ειναι προσωπικό ειναι εθνικό…Αφορά όλους τους Έλληνες…”, ενώ προσθέτει ότι “Το θέμα δεν ειναι να συνεχίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι να μας αποδείξει οτι δεν ήταν λάθος επιλογή!!!” και καταλήγει λέγοντας πως εάν η κυβέρνηση απέτυχε στους στόχους της τότε “έχει την υποχρέωση να δώσει την θέση της σε μια κυβέρνηση οικουμενική εθνικής σωτηρίας!”

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς τοποθετείται πολιτκά σε θέματα της επικαιρότητας και πραγματοποιεί παρεμβάσεις μέσα από τα σόσιαλ μίντια. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15