search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Επεισόδια στη διαδήλωση υπέρ του «ΝΑΙ» στα Ιωάννινα-Επίθεση στον περιφερειάρχη

03.07.2015 19:54
Επεισόδια στη διαδήλωση υπέρ του «ΝΑΙ» στα Ιωάννινα-Επίθεση στον περιφερειάρχη - Media

Επεισόδια σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων όπου πραγματοποιείτο συγκέντρωση υποστηρικτών του «ναι», για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

 

Επεισόδια σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων όπου πραγματοποιείτο συγκέντρωση υποστηρικτών του «ναι», για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ομάδα περίπου 25 νεαρών εισέβαλε στο πλήθος κι άρχισε να φωνάζει συνθήματα, ενώ πέταξε γιαούρτια και μπουκάλια με νερό. Οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του οποίου έσκισαν και το υποκάμισο, επειδή πρόσφατα με δηλώσεις του είχε τοποθετηθεί υπέρ του «ναι».

Τα επεισόδια προκάλεσαν την επέμβαση των ΜΑΤ, ενώ γιατροί του ΕΚΑΒ προσέφεραν βοήθεια σε κάποιους ελαφρά τραυματισμένους.

Η συγκέντρωση των υποστηρικτών του «Ναι» διαλύθηκαν μετά από ρίξεις δακρυγόνων από τα ΜΑΤ.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους συνεπλάκησαν με τους νεαρούς, οι οποίοι έσπασαν το περίπτερο που είχε στηθεί στο χώρο, ενώ ένας άνδρας των ΜΑΤ τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί έκαναν μία προσαγωγή.

Η φωτογραφία είναι από το epiruspost.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:00