search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:50
MENU CLOSE

Άτυχος όποιος τα βάλει μαζί του: Εξοργισμένος ποδηλάτης σηκώνει με τα χέρια του αυτοκίνητο που τον έκλεισε (Video & Photos)

29.07.2015 10:31
Ποδηλάτης έφερε τούμπα κατά την εκκίνηση αγώνα και… προσγειώθηκε με τη μύτη (Video) - Media

Ο ποδηλάτης εξοργίστηκε επειδή το αυτοκίνητο έκλεινε τον ποδηλατόδρομο. Το σήκωσε στα χέρια σαν σούπερμαν και το έκανε στην άκρη.

 

Ο ποδηλάτης εξοργίστηκε επειδή το αυτοκίνητο έκλεινε τον ποδηλατόδρομο. Το σήκωσε στα χέρια σαν σούπερμαν και το έκανε στην άκρη. Το περιστατικό συνέβη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ένας ποδηλάτης αμέριμνος απολάμβανε την πρωινή του βόλτα με το ποδήλατο του. Είναι τυπικός, φοράει τα απαραίτητα (κράνος, γάντια, επιγονατίδες), προσέχει τους πεζούς αλλά και τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Κάνει ποδήλατο εκεί που ορίζει ο νόμος, στον ειδικά διαμορφωμένο ποδηλατόδρομο δηλαδή στο κέντρο της πόλης.

Κάποια στιγμή η διάθεση του ομολογουμένως τεράστιου ποδηλάτη, χάλασε όταν κάποιος ασυνείδητος οδηγός του είχε κλείσει το δρόμο. Είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του επάνω ακριβώς στον δρόμο που είναι αποκλειστικά για ποδήλατα. Ο τεράστιος ποδηλάτης είχε 2 επιλογές, ή να παρακάμψει το αυτοκίνητο, ή να κατέβει κάτω. Η επιλογή του ήταν να κατέβει κάτω εκνευρισμένος, να πιάσει το αυτοκίνητο από τον προφυλακτήρα και να το μετακινήσει σαν άλλος σούπερμαν.

Ο κόσμος που τον έβλεπε τον επευφήμησε και τον χειροκρότησε, όχι για τη δύναμη του αλλά για αυτό που έκανε στο αυτοκίνητο του ασυνείδητου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που εκείνη την ώρα πλησίαζε το όχημα του για να μπει μέσα, μόλις είδε το περιστατικό, προτίμησε να χαθεί μέσα στο πλήθος σαν κάποιος άγνωστος και να μην προκαλέσει τον ποδηλάτη επιπλέον. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46