search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Απίστευτο! Γερμανοί οπαδοί με αντι-γερμανικά συνθήματα υπέρ της Ελλάδας (Photos)

03.08.2015 19:18
Απίστευτο! Γερμανοί οπαδοί με αντι-γερμανικά συνθήματα υπέρ της Ελλάδας (Photos) - Media

Οι οπαδοί της –κάτι παραπάνω από ποδοσφαιρικό σύλλογο- Σανκτ Πάουλι ύψωσαν πανό με συνθήματα κατά της Γερμανίας και υπέρ του ελληνικού λαού, μαζί με φλάιερ που έγραφαν «ΟΧΙ».

 

Η Ζανκτ Πάουλι, δεν είναι ούτως ή άλλως μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα. Ένας σύλλογος άλλωστε με πρόεδρο ακτιβιστή για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους των AC/DC, που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα «Viva Con Agua» για την άρδευση άγονων περιοχών της Αφρικής, αλλά και ένα πλοιάριο που ταξιδεύει στην Μεσόγειο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την διάσωση μεταναστών, δεν μπορεί να θεωρείται απλά ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Τον χαρακτήρα αυτόν της ομάδας, έκαναν για μια ακόμη φορά γνωστό οι οπαδοί της, οι οποίοι κατά την διάρκεια αγώνα για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ύψωσαν πανό με συνθήματα κατά της Γερμανίας και υπέρ του ελληνικού λαού.

«Όχι σημαίνει Όχι», «Αλληλεγγύη στην Ελλάδα» και «σιχαινόμαστε ακόμα την Γερμανία»! έγραφαν τα πανό των Γερμανών οπαδών, τα οποία συνοδεύονταν από δεκάδες φλάιερ με το «ΟΧΙ». Απίστευτη εικόνα αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα… γερμανικό γήπεδο. 

Η φωτογραφία “αλιεύθηκε” από την σελίδα του συνδέσμου της Ζανκτ Πάουλι της Θεσσαλονίκης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:36