search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ

09.08.2015 10:37
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ - Media

Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ βγήκε σήμερα από την κλινική στο Αμβούργο, στην βόρεια Γερμανία, στην οποία είχε εισαχθεί την Παρασκευή λόγω αφυδάτωσης

 

Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ βγήκε σήμερα από την κλινική στο Αμβούργο, στην βόρεια Γερμανία, στην οποία είχε εισαχθεί την Παρασκευή λόγω αφυδάτωσης, ανακοίνωσε το νοσηλευτικό ίδρυμα.

“Ο κ. Σμιτ πήρε εξιτήριο πριν από μερικά λεπτά”, δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου Sankt Georg.

“Αισθάνεται ξανά καλά”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Hamburger Abendblatt και Bild, ο σοσιαλδημοκράτης πρώην καγκελάριος (1974-1982) παρουσίαζε συμπτώματα αφυδάτωσης, καθώς δεν είχε καταναλώσει αρκετά υγρά, ενώ η Γερμανία αντιμετωπίζει ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών.

Ο 96χρονος σήμερα Χέλμουτ Σμιτ, γνωστός για το πάθος του για το τσιγάρο, έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές στο παρελθόν.

Αν και εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια έχει αποσυρθεί από τον πολιτικό βίο, εξακολουθεί να συμβάλει στις πολιτικές συζητήσεις της χώρας του παρά την προχωρημένη ηλικία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:04