search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Και εγένετο «Λαϊκή Ενότητα» – Στον Άρειο Πάγο το αίτημα ίδρυσης του κόμματος του Παν. Λαφαζάνη

24.08.2015 17:17
Και εγένετο «Λαϊκή Ενότητα» - Στον Άρειο Πάγο το αίτημα ίδρυσης του κόμματος του Παν. Λαφαζάνη - Media

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση ίδρυσης του κόμματός του με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση ίδρυσης του κόμματός του με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα».

Σύμφωνα με την αίτηση δήλωση ίδρυσης, άμεσος στόχος του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης».

Παράλληλα, στην δήλωση αναφέρεται ότι το πρόγραμμα του εν λόγω νέου κόμματος αποσκοπεί «στο σταμάτημα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, στην αναστροφή της πορείας, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτιστική αναγέννηση και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:14