search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Πόσες φορές τον μήνα κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια

03.09.2015 13:25
«Αν δε μπορώ να πηδ@ξω την αδερφή σου θα την πηδ@ξεις εσύ»: Η ανατριχιαστική απολογία του πατροκτόνου από τη Ζάκυνθο (Video) - Media

Η φθορά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών παρατηρείται συνήθως μετά τα πρώτα χρόνια της σχέσης.

 

Η φθορά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών παρατηρείται συνήθως μετά τα πρώτα χρόνια της σχέσης.

Όταν παρέλθει η περίοδος του «ενθουσιασμού», η καθημερινή προσπάθεια για την διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής, είναι σχεδόν υποχρεωτική για τα ζευγάρια.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ο ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Gary Neuman, σε δείγμα 400 γυναικών, οι γυναίκες που δηλώνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένες στον γάμο τους κάνουν σεξ 3-4 φορές τον μήνα, ενώ οι γυναίκες που δηλώνουν ευτυχισμένες κάνουν σεξ 11 φορές το μήνα περίπου.

Σύμφωνα με τον Neuman, οι καθημερινές υποχρεώσεις των ζευγαριών όπως, η ανατροφή των παιδιών, το επαγγελματικό στρες, οι οικονομικές δυσκολίες κλπ, είναι από τους βασικούς παράγοντες που υποβαθμίζουν την σεξουαλική ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43