search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:36
MENU CLOSE

Απίστευτο επεισόδιο και… εκτός αέρα-«Επίθεση» Κεφαλογιάννη σε τεχνικό της ΕΡΤ!

07.09.2015 21:50
Απίστευτο επεισόδιο και… εκτός αέρα-«Επίθεση» Κεφαλογιάννη σε τεχνικό της ΕΡΤ! - Media

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Πάνο Σκουρλέτη, όπως φαίνεται δεν έληξε με την αποχώρηση του τελευταίου.

 

 

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος στην εκλογική εκπομπή της ΕΡΤ. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά την αποχώρηση του Πάνου Σκουρλέτη, είχε μίνι-επεισόδιο με τον παρουσιαστή Πάνο Χαρίτο, ο οποίος του εξήγησε ότι δεν είναι υπεύθυνος να διώχνει κανέναν από το στούντιο.

Από την εκπομπή όμως σύμφωνα με το tvxs.gr, αποχώρησε και κάμεραμαν της εκπομπής, έπειτα από επεισόδιο με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός της ΕΡΤ στοχοποιήθηκε από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη γιατί είχε ανοιχτή την κάμερα και κατέγραφε τα όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε τη συμπαράσταση της στον τεχνικό, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενη στον Μανώλη Κεφαλογιάννη του είπε «εσένα δεν σε παίρνει να μιλάς» και ζήτησε από τον Πάνο Χαρίτο να ακυρώσει την εκπομπή και από τον βουλευτή της ΝΔ να αποχωρήσει κι αυτός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33