search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Φοβήθηκε, λέει τώρα, η οπερατέρ γι’αυτό έβαζε τρικλοποδιές σε πρόσφυγες και κλωτσούσε παιδιά

11.09.2015 08:53
Φοβήθηκε, λέει τώρα, η οπερατέρ γι’αυτό έβαζε τρικλοποδιές σε πρόσφυγες και κλωτσούσε παιδιά  - Media

«Δεχόμουν επίθεση έπρεπε να προστατευτώ» αναφέρει σε επιστολή της, η εικόνα όμως την διαψεύδει 

 

Η Πέτρα Λάζλο, η γυναίκα οπερατέρ που έκανε τον κόσμο να αηδιάσει με τις πράξεις της προσπαθεί να απολογηθεί. Με επιστολής της σε Ουγγρική εφημερίδα αναφέρει ότι φοβήθηκε και πως ότι έκανε το έκανε για να προστατευτεί.

Η Λάζλο η οποία δούλευε στο ακροδεξιό κανάλι της Ουγγαρίας N1TV και απολύθηκε, φαίνεται καθαρά ενώ καταγράφει με την κάμερα της, πρόσφυγες που τους κυνηγάει η αστυνομία, να τους κλωτσάει και να βάζει τρικλοποδιές σε μικρά παιδιά και σε έναν πατέρα που κρατάει αγκαλιά το παιδί του και τρέχει.

Μετά τη διεθνή κατακραυγή για την άθλια πράξη της η ίδια επιχειρεί να απολογηθεί και έστειλε επιστολή στην Ουγγρική εφημερίδα Magyar Nemzet. Στην επιστολή της γράφει λοιπόν:

«Η κάμερα κατέγραφε χιλιάδες μετανάστες να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό, ένας από αυτούς έτρεξε προς σε μένα και φοβήθηκα. Μετά κάτι έσπασε μέσα μου… Ξαφνικά σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση και έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις την στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό. Δεν είμαι μία άκαρδη, ρατσίστρια οπερατέρ που κλοτσάει παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου. Είμαι απλά μία άνεργη μητέρα ενός μικρού παιδιού που πήρε λάθος απόφαση. Ειλικρινά λυπάμαι».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:12