search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Κι όμως, 25 χρόνια μετά, το «Pretty woman» παραμένει αγαπημένη ταινία (Photos)

11.09.2015 10:07
Κι όμως, 25 χρόνια μετά, το «Pretty woman» παραμένει αγαπημένη ταινία (Photos) - Media

Ακόμα και ο Ρίτσαρντ Γκιρ, δεν μπορεί να το πιστέψει. Η δημοτικότητα της ταινίας, «Pretty woman», που κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, παραμένει στα ύψη.

 

Ακόμα και ο Ρίτσαρντ Γκιρ, δεν μπορεί να το πιστέψει. Η δημοτικότητα της ταινίας, «Pretty woman», που κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, παραμένει στα ύψη.

Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Πράγας για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο, «Time Out Of Mind», διαπίστωσε πως η ταινία που γύρισε το 1990 με συμπρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς, έχει αντέξει στη διάρκεια του χρόνου και παραμένει το ίδιο αγαπητή όπως όταν πρωτοβγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μιλώντας στο Huffington Post Live ο ηθοποιός είπε ότι, όταν βρέθηκε στην Πράγα τον κάλεσαν να παραβρεθεί σε μία προβολή της ταινίας Pretty Woman. Όπως είπε, σκέφτηκε ότι αυτό είναι μεγάλη τιμή και ρώτησε πόσοι θα είναι οι θεατές και οι διοργανωτές του απάντησαν περίπου 2.000.

Η προβολή ήταν για τις 11 το βράδυ, θυμάται, και τον οδήγησαν στην αυλαία από την πίσω πλευρά του αμφιθεάτρου που θα γίνονταν η προβολή. «Όταν βγήκα στη σκηνή κοίταξα κάτω και είδα τουλάχιστον 7.000 άτομα και οι περισσότεροι ήταν νέοι, κάτω των 25 χρόνων. Όλοι κατά κάποιο τρόπο γνώριζαν την ταινία», είπε και πρόσθεσε με χαμόγελο: «Ήταν ένα μοναδικό έργο για όλους μας. Ήταν μαγεία».

Ένα από τα διασημότερα κινηματογραφικά ζευγάρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:17