search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Έκοψε με ψαλίδι το πέος του συντρόφου της! (Photos)

17.09.2015 15:57
Έκοψε με ψαλίδι το πέος του συντρόφου της! (Photos) - Media

Το πέος ενός 50χρονου άνδρα έκοψε με ψαλίδι η σύντροφός του την ώρα που αυτός κοιμόταν στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου στην Κίνα.

 

Το πέος ενός 50χρονου άνδρα έκοψε με ψαλίδι η σύντροφός του την ώρα που αυτός κοιμόταν στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου στην Κίνα.

Ο 50χρονος είχε κανονίσει να συναντηθούν στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα, καθώς εδώ και ένα χρόνο είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Ήταν πολύ κουρασμένος και η γυναίκα του έδωσε ένα χαπάκι που υπέθεσε ότι ήταν υπνωτικό.

Στη συνέχεια, ο άνδρας έπεσε σε βαθύ ύπνο και ξύπνησε από ανυπόφορους πόνους, παρατηρώντας ότι έλειπε ένα κομμάτι από τα γεννητικά του όργανα.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον άνδρα να τρέχει από το ξενοδοχείο προς ένα στενό, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και προσπαθώντας να κάνει ένα τηλεφώνημα από το κινητό του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην αστυνομία, είχε ερωτική σχέση με τη γυναίκα η οποία είναι παντρεμένη με δυο παιδιά και παραδέχθηκε ότι είχε γνωρίσει μια άλλη γυναίκα, γεγονός που μπορεί να προκάλεσε ζήλεια στην ερωμένη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38