search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Αλιβιζάτος: Ντροπή για τον ελληνικό λαό να αναδείξει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή

18.09.2015 08:22
Καθηγητής Αλιβιζάτος κατά δικαστών: Κανένα δικαστήριο δεν έχει κηρύξει τον νόμο για τις συναθροίσεις αντισυνταγματικό - Media

Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να βγάλει τρίτο, το κόμμα που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα. Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος.

 

Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να βγάλει τρίτο, το κόμμα που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα. Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος σε συνεντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου εξήγησε την πρόσφατη ανάμειξή του με την πολιτική και το Ποτάμι, λέγοντας πως πιστεύει ότι «τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας. Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Εγώ προσωπικά τριάντα και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις. Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούριο».

Ο κ. Αλιβιζάτος ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «η αφετηρία, εν πάση περιπτώσει η δική μου, αλλά νομίζω και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί. Οι αντιθέσεις αμβλύνονται. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές, ικανές, επαρκείς, ζωντανές δυνάμεις, ιδίως στον χώρο των οικονομολόγων, που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:24