08/08/2020 06:41:51

Αλιβιζάτος: Ντροπή για τον ελληνικό λαό να αναδείξει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή

Βόμβα Αλιβιζάτου: Άμεσος ο εκβιασμός του αντιπροέδρου του ΣτΕ - Media

 

Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να βγάλει τρίτο, το κόμμα που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα. Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος σε συνεντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου εξήγησε την πρόσφατη ανάμειξή του με την πολιτική και το Ποτάμι, λέγοντας πως πιστεύει ότι «τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας. Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Εγώ προσωπικά τριάντα και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις. Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούριο».

Ο κ. Αλιβιζάτος ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «η αφετηρία, εν πάση περιπτώσει η δική μου, αλλά νομίζω και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί. Οι αντιθέσεις αμβλύνονται. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές, ικανές, επαρκείς, ζωντανές δυνάμεις, ιδίως στον χώρο των οικονομολόγων, που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.