search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:21
MENU CLOSE

«Εγκαταλείπει» το Μαξίμου ο Τσίπρας

22.09.2015 05:48
«Εγκαταλείπει» το Μαξίμου ο Τσίπρας - Media

Να μετακομίσει σε ένα πιο λειτουργικό και βολικό πρωθυπουργικό γραφείο ψάχνει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

 

Να μετακομίσει σε ένα πιο λειτουργικό και βολικό πρωθυπουργικό γραφείο ψάχνει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Όπως γράφει οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα εισηγούνται το Μαξίμου μετά τη μετακόμιση να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία υψηλών προσώπων.

Γράφει ο Βηματοδότης:

«(…) όπως μαθαίνω αυτό που απασχολούσε τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού την ώρα ακόμη που μεταδίδονταν τα εκλογικά αποτελέσματα ήταν η φυγή από το Μέγαρο Μαξίμου! Ισως επειδή ο Αλ. Τσίπρας  έκανε λόγο σε όλη την προεκλογική περίοδο για κυβέρνηση οκταετίας και σου λένε το Μέγαρο Μαξίμου είναι μικρό, μη λειτουργικό και άβολο για την άσκηση εξουσίας. Και έτσι άρχισαν να αναζητούν, όπως μαθαίνω, άλλο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ακριβώς τα ίδια που έκανε και ο Γ. Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός και ήθελε να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνεργάτες του μάλιστα τότε του βρήκαν άλλο πρωθυπουργικό γραφείο, στον 6ο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασ. Σοφίας, και προχώρησαν σε μετακόμιση επίπλων. Του είπαν μάλιστα ότι το νέο αυτό γραφείο έχει πλεονεκτική θέα προς τον Εθνικό Κήπο, πλην όμως τίποτε δεν έγινε. Ή μάλλον άδειασαν δύο όροφοι στη Βασ. Σοφίας και δημιουργήθηκε ένα επιτελικό γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο χρησιμοποίησε και ο Αντ. Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός.

Η εισήγηση των στενών συνεργατών του κ. Τσίπρα που άρχισαν ήδη την αναζήτηση νέου πρωθυπουργικού γραφείου είναι να εξευρεθεί λειτουργικό γραφείο και το Μαξίμου να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία υψηλών προσώπων!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20