search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Η Ζωή κάνει έξωση στον Τσίπρα

25.09.2015 07:29
Υπάλληλοι της Βουλής εναντίον Ζωής: «Επί 7 μήνες απασχολούσες ανασφάλιστο προσωπικό» - Media

Τη ζωή “πατίνι” εξακολουθεί να κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους πρώην συντρόφους της, τουλάχιστον έως την επόμενη Πέμπτη, που αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη της προεδρίας της Βουλής στον Νίκο Βούτση.

 

Τη ζωή “πατίνι” εξακολουθεί να κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους πρώην συντρόφους της, τουλάχιστον έως την επόμενη Πέμπτη, που αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη της προεδρίας της Βουλής στον Νίκο Βούτση.

Αυτή τη φορά, όπως γράφει ο Μικροπολιτικός, στα ΝΕΑ, έστειλε  στην Κουμουνδούρου χθες το πρωί, έγγραφο ζητώντας να αδειάσουν τα γραφεία του 7ου ορόφου που μισθώνει η βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία. Μάλιστα η Ζωή ζητά το άδειασμα των γραφείων να γίνει εντός 48ωρου!

Ένα εξ αυτών των γραφείων χρησιμοποιούσε και ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν βουλευτής συνεπώς δεν μπορούσε να είχε γραφείο στη Βουλή.

Τώρα αναζητούν τους λόγους για τους οποίους η Ζωή προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Ο πρώτος είναι ότι θέλει να προχωρήσει στη συντήρηση των εν λόγω γραφείων. Χλωμό…

Ο δεύτερος ότι η Ζωή καλοβλέπει το πρώην γραφείο του Αλέξη Τσίπρα. Ο τρίτος είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων. Δηλαδή ότι θέλει να μεταφέρει εκεί τα γραφεία βουλευτών από άλλο κτίριο ή όροφο, που θέλει να κρατήσει η ίδια για τον εαυτό της. 

Άλλες πληροφορίες ήθελαν τη Ζωή αργά το βράδυ της Τετάρτης να κάνει επιθεώρηση σε γραφεία πέριξ του Κοινοβουλίου.

Όπως και να έχει, για συμβολικούς λόγους η Ζωή ενδεχομένως προορίζει το πρώην γραφείο του Αλέξη για τον εαυτό της.Εκεί ήταν η έδρα του όταν δεν είχε εκλεγεί ακόμα βουλευτής, εκεί ενδεχομένως να θέλει να είναι και η δική της τώρα που απέτυχε να επανεκλεγεί.Θα ήταν άλλωστε ο μοναδικός θετικός οιωνός για την επιστροφή της.

Πάντως. χθες. στην Επιτροπή Αλήθειας έκλεισε τις εργασίες με στίχους από το τραγούδι του Διονύση Τσακνή “Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον”: “Μένω μονάχη στο παρόν μου, να σώσω οτιδήποτε κι αν σώζεται κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου, συνένοχη στο νόμο δεν θα με έχετε” Αυλαία… καταλήγει ο Μικροπολιτικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:07