search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Πάπας μόλις έφτασε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ;

26.09.2015 15:31
Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Πάπας μόλις έφτασε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ;  - Media

Το αεροπλάνο του προσγειώθηκε, ο Πάπας κατέβηκε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο αλλά ξαφνικά ζήτησε να σταματήσει. Τι είχε συμβεί;

 

 

Το αεροπλάνο του προσγειώθηκε, ο Πάπας κατέβηκε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο αλλά ξαφνικά ζήτησε να σταματήσει. Τι είχε συμβεί;

Ο θρησκευτικός ηγέτης των Καθολικών Πάπας Φραγκίσκος, που επισκέπτεται τις ΗΠΑ, στον τελευταίο του σταθμό στη Φιλαδέλφεια, τον περίμενε πλήθος πιστών. Κατέβηκε από το αεροπλάνο, ενώ η μπάντα έπαιζε το μουσικό θέμα της ταινίας «Ρόκυ», χαιρέτησε το πλήθος, το ευλόγησε με το χέρι του και μπήκε στο αυτοκίνητο μάρκας Fiat, που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του.

Το πλήθος είχε σχηματίσει μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα, δεξιά και αριστερά του δρόμου, για να δει τον Πάπα. Εκείνος χαιρετούσε. Κάποια στιγμή όμως με την άκρη του ματιού του είδε κάτι. Αμέσως είπε στον οδηγό του να σταματήσει.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε. Οι αρχές τα έχασαν, ήταν κάτι έξω από το πρωτόκολλο και το πρόγραμμα. Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατέβηκε από το όχημα και πλησίασε τον κόσμο. Με την άκρη του ματιού του είχε δει ένα ανάπηρο παιδάκι που καθόταν στο καροτσάκι του.

Έσκυψε το ευλόγησε το χάιδεψε στο κεφάλι και το φίλησε στα μαλλιά. Στη συνέχεια και ενώ το πλήθος παραληρούσε, ο Πάπας μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στον προορισμό του.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08