24/10/2019 06:52:47

Μήνυση και αγωγή στη... Volkswagen σκέφτεται ο Μπέος!

Ο Αχ. Μπέος δεν ενέκρινε ψήφισμα υπέρ του Γιάννη Μπουτάρη: Δεν μου αρέσει γιατί φοράει σκουλαρίκι - Media

 

Να κυνηγήσει νομικά τη Volkswagen σκοπεύει ο Αχιλλέας Μπέος, αν διαπιστωθεί ότι αυτοκίνητα της εταιρείας, με το συγκεκριμένο λογισμικό, κυκλοφόρησαν και στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το e-volos με εντολή του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ανατέθηκε στη νομική υπηρεσία του Δήμου η συνεχής παρακολούθηση των στοιχείων που προκύπτουν από το μεγάλο σκάνδαλο με τα παραπλανητικά στοιχεία που έδινε για την ατμοσφαιρική ρύπανση, που προκαλούν τα αυτοκίνητα του, ο γερμανικός κολοσσός της Volkswagen.

Σκοπός είναι αν διαπιστωθεί ότι αυτοκίνητα της εταιρείας, με το συγκεκριμένο λογισμικό, κυκλοφόρησαν στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, να υπάρξει δικαστική προσφυγή.

Συγκεκριμένα πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης και αγωγής, διεκδικώντας αποζημιώσεις για τη ατμοσφαιρική επιβάρυνση και τις παρενέργειες της στη δημόσια υγεία, που θα διατεθούν, σύμφωνα με το e-volos, υπέρ κοινωφελών σκοπών και ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.