search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30
MENU CLOSE

Αν δεν είναι αυτή εικόνα γυναίκας με ανορεξία, ποια είναι; (Photos)

30.09.2015 12:25
Αν δεν είναι αυτή εικόνα γυναίκας με ανορεξία, ποια είναι; (Photos) - Media

Ήταν που ήταν πολύ αδύνατη γυναίκα, τώρα πραγματικά έχει γίνει «κλαράκι». 

 

Ήταν που ήταν πολύ αδύνατη γυναίκα, τώρα πραγματικά έχει γίνει «κλαράκι». Η Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία πλέον έχει γίνει δημόσιο πρόσωπο στο πλευρό του συζύγου της, Τζορτζ Κλούνι, μάλλλον δεν μπορεί να αντέξει την πίεση της λαμπερής showbiz.

Η γοητευτική δικηγόρος βρέθηκε με τον διάσημο άντρα της στην επέτειο των δεκαπέντε χρόνων από την προβολή της ταινίας «O Brother, where art you?» των αδερφών Κοέν  κατά τη διάρκεια φεστιβάλ κινηματογράφου στη Νέα Υόρκη.

Η 37χρονη Αλαμουντίν επέλεξε ένα κοντό πράσινο φορεματάκι, το οποίο τόνιζε τα πραγματικά σκελετωμένα πόδια της. Τα δε χέρια της μοιάζουν τόσο αδύνατα, ώστε τελικά να φαίνεται πολύ εύθραυστη.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η φιλόδοξη δικηγόρος, η οποία έχει μια αδυναμία στα ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, έχει πιεστεί πολύ από την ξαφνική δημοσιότητα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:29