search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:50
MENU CLOSE

Η Αριστερά… εκκλησιάζεται δίχως capital controls

15.10.2015 07:12
Στις 791.000 ευρώ τα καθαρά κέρδη της Εκκλησίας το 2014, σχεδόν 9 εκατ. τα συνολικά έσοδα - Media

Είναι προφανές ότι σ’ αυτό τον τόπο οι επιχειρήσεις  για την κυβέρνηση της Αριστεράς  είναι λίγο πολύ ύποπτες και οι επιχειρηματίες  …απατεώνες. 

 

Είναι προφανές ότι σ’ αυτό τον τόπο οι επιχειρήσεις  για την κυβέρνηση της Αριστεράς  είναι λίγο πολύ ύποπτες και οι επιχειρηματίες  …απατεώνες. Η μπάλα παίρνει και τους εργαζόμενους πού έχουν την …ατυχία να εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι θεωρούνται επίσης ύποπτοι, ηθικά  …ελέγξιμοι και υπόλογοι!! Γενικά, τον ιδιωτικό τομέα  (και εννοούμε κατά βάση τις δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν από δέκα έως και πενήντα εργαζομένους) τον έχουν για πέταμα!  Εκτός αν η επιχείρηση είναι κατασκευαστική, όπως του κυρίου Φλαμπουράρη για παράδειγμα όπου τότε υπεισέρχεται το «ηθικό πλεονέκτημα» και ανατρέπει τα δεδομένα. Όλα αλλάζουν και το δημόσιο πληρώνει άμεσα και τοις μετρητοίς – παρακάμπτοντας τις μικρολεπτομέρειες με τα capital controls… Επίσης, σε μεγάλη υπόληψη έχει αυτή η κυβέρνηση …την αμνησία. Κάποιοι ξεχνούν να δηλώσουν ένα εκατομμύριο για παράδειγμα αλλά …δεν χάλασε κι ο κόσμος, αρκεί να μην είναι κανένας μεγαλοκαρχαρίας του …συστήματος αλλά δικός μας ή υπουργός μας, καθότι, όπως είναι γνωστό ευρέως, η Αριστερά διαθέτει αδιάσειστο ηθικό πλεονέκτημα και οποίος το αμφισβητεί είναι ενεργούμενο σκοτεινών και υποχθόνιων δυνάμεων της αντίδρασης.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Εκκλησία την οποία η κυβέρνηση της Αριστεράς εκλαμβάνει ως την μόνη σοβαρή και αξιόπιστη επιχείρηση.

Η Αριστερή κυβέρνηση το έχει ξεκαθαρίσει αυτό. Μπορεί να ορκίζεται πολιτικά και να της ξεφεύγει και καμιά κουβέντα παραπάνω, αλλά υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια τα συμφέροντα της Εκκλησίας. Σε αυτό το ζήτημα δεν σηκώνει μύγα στο επαναστατικό της σπαθί. Έτσι, σε κάθε ευκαιρία όχι μόνο την συνδράμει στο έργο της εν γένει  (να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ, να καλύπτει παιδεραστές, να κανοναρχεί τους ομοφυλόφιλους -που ως γνωστό, δεν είναι αποδεκτοί στον  ιερό της …κόλπο) αλλά και να την απαλλάσσει από τα capital controls ώστε να διευκολύνει το  φιλανθρωπικό της έργο με τα λεφτά του …ιδρώτα της   και την τεράστια περιουσία που επίσης απέκτησε με κόπους και …πατριωτικές θυσίες. Αυτό σημαίνει «ανατροπή» και «νέο» στο πολιτικό σύστημα! Τα capital controls είναι για τις επιχειρήσεις, για τους επιχειρηματίες και για τους παρίες που εργάζονται  στον ιδιωτικό τομέα. Είναι για μια κοινωνική ομάδα που εν δυνάμει είναι ηθικά ..ελέγξιμη  και υπόλογη. Γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει για την Αριστερά πάνω από όλα ισχύει το …ηθικό πλεονέκτημα – όπως στο κατηχητικό… 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46