search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:57
MENU CLOSE

Είχε τόσο μεγάλο στήθος που… πονούσε η πλάτη της! (Photos)

02.11.2015 08:52
Είχε τόσο μεγάλο στήθος που… πονούσε η πλάτη της! (Photos) - Media

Σε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους υποβλήθηκε το Σαββατοκύριακο ένα από τα πιο «καυτά» μοντέλα, η 31χρονη Ζίλντα Γουίλιαμς από τη Νέα Ζηλανδία.

 

Σε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους υποβλήθηκε το Σαββατοκύριακο ένα από τα πιο «καυτά» μοντέλα, η 31χρονη Ζίλντα Γουίλιαμς από τη Νέα Ζηλανδία.

Το μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό για το χυμώδες στήθος του, έχει κάνει σπουδαίες φωτογραφίσεις για λογαριασμό του περιοδικού «Bachelor», του αυστραλιανού περιοδικού «Zoo», του περιοδικού «FHS» της βόρειας Αφρικής, του βρετανικού και πορτογαλικού περιοδικού «Maxim».

Η Ζίλντα φρόντισε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της για την εγχείρηση, δηλώνοντας ότι η μείωση θα είναι μικρή και τα στήθη της θα παραμείνουν μεγαλα. Επιπλέον, εξήγησε ότι  το βάρος του στήθους της ήταν επίπονο:

«Ο πόνος στην πλάτη μου ήταν αφόρητος και δεν μπορώ να βρω πολλά ρούχα που να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σώμα μου. Πιστεύω ότι το μικρότερο στήθος είναι πιο σέξι αυτές τις μέρες. Ώρα για μια μεγάλη αλλαγή».

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να προσελκύω τους σωστούς άνδρες… και να μπορώ να φοράω μοντέρνα ρούχα και να μπορώ να γυμνάζομαι περισσότερο».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55