17/02/2019 23:18:01
6.11.2015 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Οι Έλληνες θέλουν να κερδίσουν τον πόλεμο…

Οι Έλληνες θέλουν να κερδίσουν τον πόλεμο… - Media

 

Η ζωή μας βγαίνει κάθε τόσο στο σφυρί… Είτε με τα κόκκινα δάνεια, είτε με το ασφαλιστικό ή το εργασιακό είτε ακόμη με το εκποίηση της κρατικής περιουσίας με τη διαδικασία μάλιστα του κατεπείγοντος …

Έτσι και αλλιώς η χώρα μας έχει πάρει και κάκιστη βαθμολογία και από την έρευνα του γερμανικού ινστιτούτου Bertelsmann στην οποία τονίζεται  ότι το 36% του ελληνικού πληθυσμού αντιμετωπίζει άμεσα την απειλή της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι παράλογοι φόροι οδηγούν στο κλείσιμο των εναπομεινάντων επιχειρήσεων για τη διάσωση των τραπεζιτών, με αποτέλεσμα τη μεταβίβαση των ενυπόθηκων χρεών των γονέων στα παιδιά τους με ρήτρα κληρονόμου. Οι Ελληνες έχουν υποστεί τα πάνδεινα, πλήρωσαν και ακόμη πληρώνουν από το υστέρημά τους, για να διατηρηθεί η Ελλάδα εν ζωή. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών,  έχει απολέσει ποσοστό καταθέσεων άνω του 60%.

Η μόνη μας Σωτηρία, είναι η  διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του χρέους… Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ μετά και «εύσημα» που μάζεψε το τελευταίο καιρό από τους εταίρους μας ήρθε η ώρα να δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση . Ήρθε η ώρα  να οδηγήσει την Ελλάδα σε μία αξιοπρεπή πορεία προς την υπεύθυνη οικονομική και κοινωνική της ανάπτυξη – αναπτερώνοντας τις ελπίδες των Ελλήνων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.