04/12/2020 04:41:41

Συνέδριο, νεολαία και... Πανούσης συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο, νεολαία και... Πανούσης συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ - Media

Η προετοιμασία της συνδιάσκεψης της νεολαίας του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου και κυρίως, θέματα σχετικά με την προετοιμασία του κόμματος ενόψει του συνεδρίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τέθηκε και το «θέμα Πανούση» .

Σύμφωνα με κομματικές πηγές θα εντατικοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα το έργο των Επιτροπών Θέσεων και Καμπάνιας προκειμένου να υπάρξει ένας ανοιχτός, δημοκρατικός και πολύπλευρος διάλογος ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, έθεσαν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και το θέμα που δημιουργήθηκε από τις ενέργειες του Γιάννη Πανούση. Η Πολιτική Γραμματεία εκτίμησε ότι στο σύνολό τους οι δηλώσεις και κινήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη εντάσσονται σε μια προσπάθεια απαξίωσης της κυβέρνησης και ενοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ . Καταδίκασαν τις ενέργειες του κ. Πανούση και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.