search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Η στιγμή που οι ειδικές δυνάμεις εισβάλλουν στο χώρο που οι τρομοκράτες κρατούν εκατοντάδες ομήρους (Video-Photo)

14.11.2015 00:16
Πέντε χρόνια από τη σφαγή στο Μπατακλάν: Πώς θα τιμήσουν την μαύρη επέτειο οι QOTSA - Media

Την στιγμή που οι γαλλικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, προχωρούν στην έφοδο στο θέατρο Bataclan κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

 

Την στιγμή που οι γαλλικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, προχωρούν στην έφοδο στο θέατρο Bataclan κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Λίγη ώρα από την στιγμή που οι τρομοκράτες άρχισαν να εκτελούν ομήρους στο θέατρο Bataclan, διατάχθηκε έφοδος των ειδικών δυνάμεων που είχαν ζώσει το κτίριο.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ οι 2 υπεύθυνοι για το μακελειό στο Bataclan τρομοκράτες φέρονται να είναι νεκροί. Νεκροί δυστυχώς φαίνεται πως είναι και εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που βρισκόταν σε εξέλιξη.

 

 

Police shoot Paris attackers dead

Around 100 people were killed during the attack on the Bataclan concert venue in Paris.The assault at the venue is now over with at least two attackers killed.

Posted by Channel 4 News on Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

 

Η συγκλονιστική ανάρτηση ομήρου στο Bataclan

Λίγη ώρα μετά το τέλος της επιχείρησης, ένας από τους ομήρους που επέζησαν από την τρομοκρατική επίθεση στο θέατρο, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:56