search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:56
MENU CLOSE

ΠΟΕΣΥ: Έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή για το αγγελιόσημο

14.11.2015 11:14
ΠΟΕΣΥ: Έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή για το αγγελιόσημο - Media

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί αύριο Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, στις 11:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών 

 

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί αύριο Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, στις 11:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Ασφαλιστικού και την απαίτηση των δανειστών από την κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το αγγελιόσημο. Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ θα επιδιώξει μέσα στο Σαββατοκύριακο, και συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς στο πλαίσιο του «κόκκινου συναγερμού» που κήρυξε στον κλάδο.

Σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ αναφέρεται ότι «οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς, για εξεύρεση λύσης που θα περιλαμβάνει διατήρηση του πόρου του Ταμείου μας, πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος μας, θα δώσει ενωμένος και μαχητικά τον ‘’υπέρ πάντων’’ αγώνα για την επιβίωσή του».

Αύριο, αναμένεται να αποφασιστούν αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις, με συνεργασία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του χώρου της Ενημέρωσης, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται από τη Δευτέρα να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55