search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Το πρώην μοντέλο που παράτησε τις πασαρέλες και τώρα πολεμάει το ISIS, στο πλευρό των Κούρδων (Photos)

27.11.2015 14:44
Το πρώην μοντέλο που παράτησε τις πασαρέλες και τώρα πολεμάει το ISIS, στο πλευρό των Κούρδων (Photos) - Media

Ήταν από τα διασημότερα μοντέλα του Καναδά. Τώρα το όνομα της προκαλεί τον τρόμο στις τάξεις των φανατικών Ισλαμιστών. Την αποκαλούν Tiger Sun (η τίγρης του ήλιου)

 

Ήταν από τα διασημότερα μοντέλα του Καναδά. Τώρα το όνομα της προκαλεί τον τρόμο στις τάξεις των φανατικών Ισλαμιστών. Την αποκαλούν Tiger Sun (η τίγρης του ήλιου)

Η Χάνα Μπόμαν είναι Καναδή. Στη χώρα της ήταν ένα γνωστό μοντέλο. Ψηλή, με εκπληκτικές αναλογίες, λεπτά γυμνασμένα πόδια, υπέροχους γλουτούς, λεπτή μέση και ένα πρόσωπο που ταιριάζει σε πασαρέλες.

Παρά το γεγονός ότι απέκτησε 2 παιδιά διατήρησε το κορμί της σε εκπληκτική φόρμα και ακόμη και στα 37 της αποφάσισε να αφήσει τη χλιδάτη ζωή της και να πάει στη Βόρεια Συρία να ενταχθεί στην πολιτοφυλακή των Κούρδων και να συμμετέχει με πολλές Κούρδισες σε σκληρές μάχες κατά του ISIS.

Η Χάνα διάβαζε από τον Καναδά όπου βρισκόταν και έβλεπε στο διαδίκτυο τις θηριωδίες των φανατικών Ισλαμιστών απέναντι στον άμαχο πληθυσμό.

Διάβαζε επίσης και θαύμαζε την ηρωική αντίσταση των γυναικών από το Κουρδιστάν στο Κομπάνι.

Μια μέρα όμως είδε το μήνυμα ενός συμπατριώτη της που μιλούσε υπέρ του ISIS και αποφάσισε πως εκείνη και οι φανατικοί βρίσκονταν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Εξήγησε στα παιδιά της την κατάσταση, θεώρησε το διαβατήριο της και έφτασε ύστερα από μεγάλες περιπέτειες στις γραμμές των Κούρδων. Αμέσως εντάχθηκε στις Γυναικείες Μονάδες Προστασίας. Η Χάνα έγινε μια Κούρδισα. Φόρεσε τη στρατιωτική στολή, έβαλε τη σημαία του Καναδά και από κάτω το αστέρι των Κούρδων και άρχισε να πολεμάει.

Τότε ανακάλυψε κάτι που ούτε η ίδια γνώριζε. Ήταν άσσος στο σημάδι, μπορούσε να χειριστεί το όπλο με απίστευτη ευκολία, ενώ στις μάχες δεν την έπιανε πανικός, λειτουργούσε με τη λογική και κατάφερνε όχι μόνο να μην σκοτωθεί, αλλά και να τις κερδίζει.

Ύστερα από τις σφοδρές μάχες που έγιναν στο Κομπάνι κατά τις οποίες οι ομάδες του ISIS, υπέστησαν τρομακτικές απώλειες από τις γυναίκες των Κούρδων, η Χάνα εμφάνισε σημάδια κατάπτωσης και υποσιτισμού. Αρρώστησε και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στον Καναδά.

Μόλις έγινε καλά, στον Καναδά, αποφάσισε για δεύτερη φορά να επιστρέψει στις συντρόφισσες της. Τότε ξεκίνησε με την ομάδα της μια σειρά επιχειρήσεων ακόμη και μέσα στις γραμμές των τζιχαντιστών. Τα βράδια… δεν γλύτωνε κανείς. Η Tiger Sun άρχισε να γίνεται ο εφιάλτης τους.

Όποτε μπορεί η Χάνα και όποτε βρίσκει σήμα ίντερνετ ενημερώνει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ανεβάζει φωτογραφίες της από μάχες, αλλά και φωτογραφίες μικρών παιδιών που την κοιτάζουν στον φακό της φωτογραφικής της μηχανής: «Μου φαινόταν σαν να έβλεπα ένα περίεργο όνειρο το να περπατάω στο Κομπάνι ανάμεσα σε χαλάσματα σπιτιών, βουνά από τούβλα και σκόνη. Μαυρίλα και κατάθλιψη. Αλλά άκουγα σε ηχώ φωνές παιδιών, που γελούσαν ανάμεσα στα ερείπια, σαν φαντάσματα».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27