search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:31
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 30-11-2015

30.11.2015 06:12
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 30-11-2015 - Media

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βόμβα από τη Γερμανία για Σαμαρά-Παπασταύρου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ο υπ. Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (που έδωσε το στικάκι με τους 10.500 λογαριασμούς Ελλήνων σε ελβετική τράπεζα) αποκάλυψε ότι από το 2014 προσπαθούσε να δώσει στοιχεία αλλά δεν έβρισκε ανταπόκριση».

ΕΘΝΟΣ: «Ψαλίδι 30% στο μέρισμα των δημοσίων υπαλλήλων»

Η εφημερίδα σημειώνει: «περικοπές 30% στα μερίσματα δημοσίων υπαλλήλων φέρνει η μείωση της σχετικής δαπάνης κατά 100 εκατ. ευρώ για το 2016. Στη ζώνη υψηλού κινδύνου για νέες μειώσεις οι κύριες συντάξεις σε Δημόσιο και πρώην ΤΕΒΕ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Πότε & πώς θα βγείτε σε σύνταξη με τα νέα όρια ηλικίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τι ισχύει για όσους ασφαλίστηκαν πριν ή μετά το 1993. Τα μυστικά για θεμελίωση εξόδου και το σωσίβιο των πλασματικών ετών. Οι αποδοχές για πλήρη και μειωμένη σύνταξη σύμφωνα με το νέο σύστημα υπολογισμού».

ΕΣΤΙΑ: «Ο νέος ενεργειακός χάρτης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ένας παλαιός κυβερνητικός, με βαθιά γνώση των ενεργειακών θεμάτων έλεγε πρόσφατα. «Η Ελλάς ευρίσκεται ακριβώς στην είσοδο μεταξύ των παραγωγών ενέργειας , στην Ανατολή, και των καταναλωτών ενέργειας, στην Δύση».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Το Βερολίνο χρυσώνει την Άγκυρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε συμφωνία κατέληξε η έκτακτη σύνοδος κορυφής ΕΕ-Τουρκίας. Η Άγκυρα απέσπασε 3 δισ. ευρώ με αντάλλαγμα τη βοήθειά της προκειμένου να περιοριστεί η ροή των προσφύγων. Οι Ευρωπαίοι επίσης δεσμεύτηκαν ότι θα επιταχύνουν τη διαδικασία ένταξης της Τουρκίας».

ΤΑ ΝΕΑ: «Όταν ο Τσίπρας άναψε τσιγάρο»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τσιγάρο-δανεικό από τον Βασίλη Λεβέντη –άναψε ο Αλέξης Τσίπρας- προς το τέλος του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών: μία κίνηση από έναν μη καπνιστή, ενδεικτική της βαριάς ατμόσφαιρας που κυριάρχησε στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς όλες οι πλευρές κράτησαν σκληρή στάση, η οποία δεν άφησε περιθώρια για συναίνεση».

KONTRA NEWS: «Αμνηστία σε όσους φέρουν πίσω καταθέσεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι «μετά την ταυτοποίηση των ΑΦΜ με τα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκουν, αρχίζει από αύριο η παρέλαση των 10.588 φοροφυγάδων που εντοπίστηκαν με καταθέσεις μαμούθ σε μια μόνο ελβετική τράπεζα από οικονομικούς εισαγγελείς».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η νέα κλίμακα φορολόγησης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σχέδιο για την εφαρμογή μιας ενιαίας φορολογικής κλίμακας, με δύο παραλλαγές, προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της φορολογίας εισοδήματος, που αποκαλύπτει σήμερα η «Ν» ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:30