search
ΚΥΡΙΑΚΗ 14.12.2025 18:57
MENU CLOSE

Μιχελογιαννάκης σε κυβέρνηση: Δεν είναι «αριστερή λύση» το κόψιμο των επικουρικών συντάξεων

08.01.2016 08:45
Μιχελογιαννάκης: Περίεργη η δήλωση Τσιρώνη για το Καστελόριζο - Media

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

 

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Κόψτε τις βλακείες για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα μπλοκάκια»

Παράλληλα, όπως είπε «αριστερές λύσεις δεν είναι να κόψουν τις επικουρικές για να εξοικονομήσουν χρήματα». 

Επίσης, ο κ. Μιχελογιαννάκης έκανε τη δική του πρόταση για το ασφαλιστικό, προτείνοντας να αξιοποιηθούν αφενός όσα χρήματα έμειναν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αφετέρου η κινητή και ακίνητη περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων.

«Ελάτε να πάμε μια βόλτα στην Αθήνα να σας δείξω 80 ακίνητα που παραμένουν αναξιοποίητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.12.2025 18:52