16/10/2019 16:27:54

Ο Παπαδημούλης σχολιάζει το διορισμό του συζύγου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παπαδημούλης σχολιάζει το διορισμό του συζύγου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον διορισμό του συζύγου της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη, Αργύρη Αργυρού, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της νεοσύστατης ΔΕΚΟ «Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.».

Σε δύο αναρτήσεις του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο διορισμό του συζύγου της Χ. Καφαντάρη τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να δίνει αφορμές σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να το παίζουν κνήσορες. Αναλυτικότερα, έγραψε:  

 

Στο μεταξύ χθες και ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, επίσης σε ανάρτησή του στο Τwitter, τόνισε πως όταν πρώτου βαθμού συγγενής αιρετού είναι ο καλύτερος για μια θέση που προκηρύσσεται δημόσια από την κυβέρνηση, ας επιλέγουμε τον δεύτερο καλύτερο.

Ενώ αντίδραση υπήρξε και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να δηλώνει: «Σε αυτό το κομμάτι, το συγγενικό, πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Είναι λίγο θέμα!»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.