search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Συντάξεις πείνας επιβάλλουν οι εταίροι για το καλό μας…

13.01.2016 04:00
Τα... κρυφά 5+1 μέτρα του ασφαλιστικού που «καίνε» 3 εκατ. ασφαλισμένους - Media
Μία μνημονιακή χρονιά έφυγε, μια μνημονιακή χρονιά ήρθε και συνεχίζουμε να μετράμε τις απώλειες μας…

 

Μία μνημονιακή χρονιά έφυγε, μια μνημονιακή χρονιά ήρθε και συνεχίζουμε να μετράμε τις απώλειες μας… Τι είχαμε δηλαδή και τι πρόκειται να χάσουμε ακόμη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι πλέον δεν έχουν μείνει και πολλά να δώσουμε, παρά το γεγονός ότι οι φίλοι μας, οι αλλιώς εταίροι μας, μας έχουν κολλήσει στον τοίχο με τα χέρια ψηλά και επιμένουν να μας πάρουν και το τελευταίο σέντσι που έχει απομείνει ακόμη και από τα δισέγγονά μας!!!

Μετά τους μισθούς πείνας τώρα επιβάλλουν και συντάξεις πείνας, για το καλό μας! Και όλα αυτά για να μην το ξεχνάμε, γίνονται στο όνομα της Ευρώπης και του Δυτικού Πολιτισμού. Επί της ουσίας όμως γίνονται υπό τις διαταγές της ευρωπαϊκής εξουσίας μαζί με την ομάδα μερικών οικονομικών πλεονεκτών, η οποία φαίνεται να μην χορταίνει με τίποτα.  Με λίγα λόγια, τα οράματα των Ευρωπαϊστών στην χώρα μας υποχωρούν στα συμφέροντα των «Αγορών» και την απειλή του τούρκικου επεκτατισμού.

Ήρθε η ώρα όμως ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας να βρει διέξοδο διαφυγής και να μιλήσει για τα κοινωνικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.  Ας ελπίσουμε μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  να δουλέψει  και ο νεοεκλεγείς Μητσοτάκης προς την σωστή κατεύθυνση βγάζοντας επιτέλους το κόμμα του από την εντατική μονάδα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10