14/12/2018 08:48:27
13.1.2016 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Συντάξεις πείνας επιβάλλουν οι εταίροι για το καλό μας…

Τα... κρυφά 5+1 μέτρα του ασφαλιστικού που «καίνε» 3 εκατ. ασφαλισμένους - Media

 

Μία μνημονιακή χρονιά έφυγε, μια μνημονιακή χρονιά ήρθε και συνεχίζουμε να μετράμε τις απώλειες μας… Τι είχαμε δηλαδή και τι πρόκειται να χάσουμε ακόμη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι πλέον δεν έχουν μείνει και πολλά να δώσουμε, παρά το γεγονός ότι οι φίλοι μας, οι αλλιώς εταίροι μας, μας έχουν κολλήσει στον τοίχο με τα χέρια ψηλά και επιμένουν να μας πάρουν και το τελευταίο σέντσι που έχει απομείνει ακόμη και από τα δισέγγονά μας!!!

Μετά τους μισθούς πείνας τώρα επιβάλλουν και συντάξεις πείνας, για το καλό μας! Και όλα αυτά για να μην το ξεχνάμε, γίνονται στο όνομα της Ευρώπης και του Δυτικού Πολιτισμού. Επί της ουσίας όμως γίνονται υπό τις διαταγές της ευρωπαϊκής εξουσίας μαζί με την ομάδα μερικών οικονομικών πλεονεκτών, η οποία φαίνεται να μην χορταίνει με τίποτα.  Με λίγα λόγια, τα οράματα των Ευρωπαϊστών στην χώρα μας υποχωρούν στα συμφέροντα των «Αγορών» και την απειλή του τούρκικου επεκτατισμού.

Ήρθε η ώρα όμως ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας να βρει διέξοδο διαφυγής και να μιλήσει για τα κοινωνικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.  Ας ελπίσουμε μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  να δουλέψει  και ο νεοεκλεγείς Μητσοτάκης προς την σωστή κατεύθυνση βγάζοντας επιτέλους το κόμμα του από την εντατική μονάδα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.