search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Διαιτητής έκανε… «καμάκι» σε παίκτρια την ώρα του αγώνα

18.01.2016 15:27
Διαιτητής έκανε… «καμάκι» σε παίκτρια την ώρα του αγώνα - Media
Ρουμάνα παίκτρια ισπανικής ομάδας κατήγγειλε το… πέσιμο του διαιτητή την ώρα του αγώνα.

 

Ρουμάνα παίκτρια ισπανικής ομάδας κατήγγειλε το… πέσιμο του διαιτητή την ώρα του αγώνα.

To περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Κάχασολ Σπόρτινγκ Ουέλβα με την Σάντα Τερέσα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν του γυναικείου πρωταθλήματος με την Έλενα Πάβελ να ισχυρίζεται ότι ο… άρχοντας του αγώνα την πλησίασε και της είπε: «Μελαχρινάκι, το απόγευμα θα έπινα έναν καφέ μαζί σου».

«Καλύτερα να κοιτάξεις την δουλειά σου» ήταν η απάντηση της Πάβελ, σύμφωνα με την ίδια. Η παίκτρια ξεκαθάρισε με δηλώσεις της ότι… ξέκοψε από την αρχή στον διαιτητή ότι δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι του, καθώς μάλιστα ο συγκεκριμένος τα είχε κάνει άνω κάτω στον αγώνα, απέβαλλε δύο παίκτριες, δεν υπέδειξε πέναλτι, ενώ όταν η παίκτρια αρνήθηκε την πρόταση για καφέ, άρχισε να σφυρίζει εναντίον της!

«Νιώθω ταπεινωμένη. Δεν πιστεύω πια ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρό άθλημα. Τόσα χρόνια παίζω και είναι η πρώτη φορά που ντρέπομαι τόσο πολύ. Είναι απίστευτη η έλλειψη σεβασμού που έδειξε ο διαιτητής» είπε η Πάβελ.

 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:45