search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Φουσκωτό με πρόσφυγες… έδεσε στο λιμάνι της Χίου (Photos)

04.02.2016 14:41
Φουσκωτό με πρόσφυγες… έδεσε στο λιμάνι της Χίου (Photos) - Media

Η φουσκωτή βάρκα με τους πρόσφυγες έφτασε χωρίς κανείς να την εμποδίσει μέσα στο… λιμάνι της Χίου!

 

Η φουσκωτή βάρκα με τους πρόσφυγες έφτασε χωρίς κανείς να την εμποδίσει μέσα στο… λιμάνι της Χίου! Έδεσε κανονικά με τον κόσμο να παρακολουθεί άφωνος, από τη στεριά, το θέαμα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στις ακτές της Λέσβου, παρά τις σημερινές χαμηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς νότιους ανέμους. Χθες Τετάρτη και μέχρι σήμερα Πέμπτη στις 9:00 το πρωί αποβιβάστηκαν στο νησί 2000 μετανάστες και πρόσφυγες. Ανάμεσα τους και πολλές γυναίκες και παιδιά.

Μετά την αναχώρηση πολλών από αυτούς, στο νησί καταγεγραμμένοι, έτοιμοι να αναχωρήσουν, βρίσκονται 1500 άνθρωποι. Στο λιμάνι βρίσκεται το ναυλωμένο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί μετανάστες και πρόσφυγες έως της αναχώρησης τους στην Αθήνα με τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ, το πρωί του Σαββάτου.

 

Πηγή φωτογραφιών: chiosin.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:11