search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Γέννησε μόνη στις τουαλέτες καταστήματος και στη συνέχεια παράτησε το μωρό της και εξαφανίστηκε

16.02.2016 15:14
Απαγωγείς αρπάζουν από την αγκαλιά της μάνας το μωρό και εξαφανίζονται (Video) - Media

Κάποιος είδε τα ίχνη πλακούντα και αίματος που σχηματίζονταν από την τουαλέτα μέχρι την έξοδο και τα ακολούθησε. Την ίδια στιγμή τα κλάματα του βρέφους είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο.

 

 

Κάποιος είδε τα ίχνη πλακούντα και αίματος που σχηματίζονταν από την τουαλέτα μέχρι την έξοδο και τα ακολούθησε. Την ίδια στιγμή τα κλάματα του βρέφους είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο.

Το περιστατικό σοκάρει. Μητέρα πήγε στην τουαλέτα ενός εστιατορίου φαστ φουντ, κλείδωσε την πόρτα και μόνη της γέννησε δίπλα στη λεκάνη. Στη συνέχεια έκοψε τον ομφάλιο λώρο της, παράτησε το νεογέννητο γυμνό και βρώμικο μισοβυθισμένο στον νιπτήρα, βγήκε έξω και έφυγε.

Όμως ύστερα από λίγο τα κλάματα του μωρού έκαναν έναν άνδρα από το προσωπικό να πάει στην τουαλέτα. Τότε είδε ίχνη του πλακούντα και αίματος που ξεκινούσαν από την πόρτα του μπάνιου και έφταναν στην πόρτα της εξόδου. Όλοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο στην περιοχή West Covina στο μετρό του Λος Άντζελες βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να ψάχνουν για τη μητέρα που είχε εγκαταλείψει το νεογέννητο της. Τα ίχνη του πλακούντα οδηγούσαν σε ένα στενό. Εκεί μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων, η μητέρα είχε πετάξει ότι είχε περισσέψει από τον πλακούντα της.

Μόλις έφτασε η αστυνομία, άρχισε να ερευνά ολόκληρη την περιοχή και εντόπισε τη μητέρα, μια 38χρονη γυναίκα, μέσα σε ένα κατάστημα ρούχων. Ασθενοφόρο μετέφερε το νεογέννητο σε κλινική. Η κατάσταση του δεν είναι καλή και κινδυνεύει να πεθάνει. Στη μητέρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκατάλειψη βρέφους, και για απόπειρα φόνου

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09