search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Προσοχή: Ανάκληση σνακ από τον ΕΦΕΤ

04.03.2016 14:09
Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σνακ - Media

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διάθεση σνακ, με αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση.

 

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διάθεση σνακ «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα» Ιταλικής προέλευσης, με αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση.

Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «CRIK CROK Plus paprika», σε συσκευασία των 100g, με αριθμό παρτίδας P19052016D και ημερομηνία λήξης 19.05.2016, το οποίο παρασκευάστηκε από την Ιταλική εταιρεία «ICA FOODS SPA» και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. (Ολύμπου 32, Καλοχώρι Δ. Θεσσαλονίκης).

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες απόσυρσης/ανάκλησης του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του ανωτέρω προϊόντος, να μην το καταναλώσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32