search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Γυναίκα οδηγός νταλίκας, σταμάτησε στη μέση της λεωφόρου σκαρφάλωσε στην οροφή ξεντύθηκε και άρχισε να χορεύει (Video)

08.03.2016 16:18
Γυναίκα οδηγός νταλίκας, σταμάτησε στη μέση της λεωφόρου σκαρφάλωσε στην οροφή ξεντύθηκε και άρχισε να χορεύει (Video) - Media

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε, προκλήθηκε μποτιλιάρισμα. Οι διερχόμενοι οδηγοί χάζευαν με το θέαμα και ένας μάλιστα είχε απορροφηθεί τόσο έριξε το αυτοκίνητο του στις μπάρες.

 

 

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε, προκλήθηκε μποτιλιάρισμα. Οι διερχόμενοι οδηγοί χάζευαν με το θέαμα και ένας μάλιστα είχε απορροφηθεί τόσο έριξε το αυτοκίνητο του στις μπάρες.

Στον αυτοκινητόδρομο Χιούστον στο νούμερο 290, οι οδηγοί είδαν κάτι που δεν θα ξεχάσουν. Μια τεράστια λευκή νταλίκα με 18 ρόδες, να σταματά καταμεσής του δρόμου και στην οροφή της να ανεβαίνει η γυναίκα οδηγός της.

Άρχισε να χορεύει και να λικνίζεται και σιγά σιγά να πετάει ένα ένα τα ρούχα της μέχρι που έμεινε γυμνη. Και όλα αυτά στην οροφή της καμπίνας του οδηγού της νταλίκας. Μέσα σε λίγη ώρα τα αυτοκίνητα μπλόκαραν στον αυτοκινητόδρομο και χρειάστηκε να εμφανιστούν περιπολικά και ένα όχημα της πυροσβεστικής για να κατεβάσουν τη γυναίκα.

Οι περισσότεροι οδηγοί τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους καθώς περνούσαν από το σημείο, δεν είναι δα και καθημερινό φαινόμενο μια γυμνή γυναίκα να χορεύει στο καπό μιας νταλίκας. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην οροφή και να περάσουν χειροπέδες στην άγνωστη οδηγό. Την οδήγησαν στο τμήμα και τις απαγγελθήκαν κατηγορίες για παρακώλυση συγκοινωνιών.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23