search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Δάκρυ στην Κλαυθμώνος

29.04.2011 14:14
oldphotos130399421660.jpeg

Στις 11 το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία Κλαυθμόνος, θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά. Η πλατεία φαίνεται ότι ανακτά τις δόξες του παρελθόντος της, όταν γέμιζε από τους  δημόσιους υπαλλήλους (μη μόνιμους εκείνα τα χρόνια)  που απολύονταν σε κάθε αλλαγή κυβέρνησης.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά. Η πλατεία φαίνεται ότι ανακτά τις δόξες του παρελθόντος της, όταν γέμιζε από τους  δημόσιους υπαλλήλους (μη μόνιμους εκείνα τα χρόνια)  που απολύονταν σε κάθε αλλαγή κυβέρνησης. Τώρα, η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων δεν κινδυνεύει από την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση. Καμία θέση  εργασίας, όχι μόνο των δημόσιων υπαλλήλων, δε θεωρείται πια δεδομένη στην Ελλάδα του ΔΝΤ και η Κλαυθμώνος φαντάζει μικρή για να στραγγίξει το μαύρο δάκρυ που ήδη τρέχει… Δ.Μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48