search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Κίνα: Καρότσι σούπερ μάρκετ παρασύρει μητέρα και κόρη στις κυλιόμενες σκάλες (Video)

09.03.2016 14:41
Επιστρέφει ο εφιάλτης: Σε καραντίνα πόλη στην Κίνα λόγω φόβου για κορωνοϊό - Media

 

Άσχημη κατάληξη είχε η βόλτα μιας νεαρής γυναίκας με την κόρη της σε εμπορικό κέντρο της πόλης Harbin στην Κίνα. Η Xu Shuangyan και το τετράχρονο κοριτσάκι της, κατέβαιναν τις κυλιόμενες σκάλες του καταστήματος, όταν ένα γεμάτο καρότσι για ψώνια ήρθε καταπάνω τους.

Οι κάμερες του εμπορικού κατέγραψαν το περιστατικό στις 27 Φεβρουαρίου. Στο βίντεο, φαίνεται το κοριτσάκι να κρατά το χέρι της μητέρας της και ανυποψίαστες να στέκονται στις σκάλες. Το καρότσι, φορτωμένο πιθανόν με μεγάλα μπουκάλια αναψυκτικών,  πέφτει πάνω τους από το πουθενά, τις ρίχνει από τις σκάλες και χτυπά τα κεφάλια τους. Η μητέρα και η κόρη πέφτουν με το πρόσωπο, το καρότσι και τα μπουκάλια προσγειώνονται πάνω τους, ενώ οι κυλιόμενες σκάλες συνέχισαν να κινούνται.

Οι περαστικοί και η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου έτρεξαν να βοηθήσουν τη γυναίκα με την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας έσπρωξε το καρότσι στις σκάλες και έγινε… καπνός. Το σούπερ μάρκετ, στο οποίο ανήκει το καρότσι, λέγεται ως αρνείται να αναλάβει την ευθύνη, εκτός αν υποχρεωθεί νομικά. Επίσης, σύμφωνα με εργαζόμενο του εμπορικού, υπήρχε στις σκάλες ένδειξη που απαγορεύει τη μεταφορά των καροτσιών. Η αστυνομία αναζητά τον άνδρα που έσπρωξε το καρότσι, προτού αποφασίσει για το αν φέρει ευθύνη το σούπερ μάρκετ.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:14