search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:46
MENU CLOSE

ISIS: «Σας ταπεινώσαμε – Ζείτε την αρχή του εφιάλτη σας » – Νέο βίντεο με σκληρές εικόνες μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες

26.03.2016 09:23
ISIS: «Σας ταπεινώσαμε – Ζείτε την αρχή του εφιάλτη σας » - Νέο βίντεο με σκληρές εικόνες μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες  - Media

Οι Τζιχαντιστές στο δεύτερο κατά σειρά βίντεο μετά το μακελειό στο Βέλγιο, που ανέβηκε στον ιστότοπο τους, εκτοξεύουν νέες απειλές.

 

Στο βίντεο εμφανίζονται μέλη του ISIS που μιλούν άπταιστα Γαλλικά, δίχως κουκούλες, με τα πρόσωπα τους ακάλυπτα να βρίζουν τους νεκρούς και να λένε «σας ταπεινώσαμε για άλλη μια φορά» και να εκτοξεύουν νέες απειλές κατά της Δύσης.

«Δεν ήταν παρά η αρχή του εφιάλτη σας» λένε για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Συσχετίζουν μάλιστα το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη το 2001, με το αιματοκύλισμα στο Παρίσι και προαναγγέλλουν μια «νέα 11η Σεπτεμβρίου».

Το προπαγανδιστικό αλλά και απειλητικό βίντεο ξεκινάει με διάφορες επιθέσεις του ISIS στην Ευρώπη και επικεντρώνεται στις επιθέσεις στο Παρίσι και στην πιο πρόσφατη, στις Βρυξέλλες. Περιέχει αρκετές σκληρές σκηνές με νεκρούς και τραυματίες.

Κάποια στιγμή δείχνει μάλιστα την Ευρώπη βουτηγμένη στο αίμα. Στη συνέχεια εμφανίζονται ακάλυπτοι, να μιλούν δυο Βέλγοι τζιχαντιστές και να λένε σε άπταιστα Γαλλικά «Αυτό είναι η αρχή του εφιάλτη σας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:45