search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11
MENU CLOSE

ΖΤΕ Blade V580: Το νέο 4G Smartphone με το ξεχωριστό design, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

18.04.2016 15:29
ΖΤΕ Blade V580: Το νέο 4G Smartphone με το ξεχωριστό design, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ - Media

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 Προορισμός για Smartphones, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά το ΖΤΕ Blade V580, το νέο 4G Smartphone που ξεχωρίζει για το μοναδικό του design και τη μεγάλη οθόνη.

Με οθόνη αφής 5.5’’ IPS και πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, το ΖΤΕ Blade V580 συνδυάζει άνεση και ευκολία με υψηλές αποδόσεις. Διαθέτει δυνατότητα άμεσου ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα, για απόλυτη ασφάλεια, είναι εξοπλισμένο με λογισμικό 5.1 Αndroid Lollipop και έχει 2GB μνήμη RAM. Το νέο κινητό της ΖΤΕ έχει κύρια κάμερα 13MP και εμπρόσθια κάμερα 5ΜP με πολλές δυνατότητες επεξεργασίας της εικόνας, όπως ανίχνευση προσώπου, χαμόγελου και κινήσεων, και ολοζώντανα χρώματα για να μπορεί κανείς να απαθανατίσει τις αγαπημένες του στιγμές, με κάθε λεπτομέρεια.

Το ZTE Blade V580 υποστηρίζει, επίσης, ταχύτητες 4G για να μπορεί κανείς να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεται, με τη σιγουριά του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν την μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά, για να μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν κάθε στιγμή με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες.

Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το νέο Smartphone της ΖΤΕ στα 199€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, και με 12 άτοκες δόσεις των 16,6€ με χρήση πιστωτικών καρτών. Μπορούν να το συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζει, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που θα βρουν στον Νο1 Προορισμό1 για αξεσουάρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:10