29/03/2020 07:11:43

«Πάρτι» κάνει το Star απέναντι στο Mega

«Πάρτι» κάνει το Star απέναντι στο Mega - Media

 

Η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στη ζώνη των 7 με 8, σε συνδυασμό με τη συνεχή πτώση του δελτίου του Mega, έχει οδηγήσει τελευταία το Star σε σχεδόν μόνιμη πρωτιά.

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Νίκος Χατζηνικολάου καταφέρνουν σε μόνιμη βάση όχι μόνο να παίρνουν την πρώτη θέση στη ζώνη των 8 με 9, αλλά και να έχουν σημαντικά ανεβασμένη τηλεθέαση, όπως την Τρίτη, οπότε ξεπέρασε το 17%, έναντι περίπου 12% του Μεγάλου Καναλιού.

Όπως αναφέρει το «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στο κανάλι της Κ. Κηφισιάς πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους αυτή, που ασφαλώς δεν έχει να κάνει μόνο με τον ανταγωνισμό, αλλά και με τη σημαντική αναβάθμιση του δελτίου το τελευταίο διάστημα, με πολύ ρεπορτάζ και σημαντική παρέμβαση.

Πάντως, στη παρούσα φάση δεν σκέφτονται την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού τουλάχιστον αν προηγουμένως δεν έχει λάβει τέλος με κάποιο τρόπο η περιπέτεια του Mega. Αν και εφόσον αυτό συμβεί, τότε είναι μάλλον βέβαιο ότι σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις θα γίνουν επιλογές προσώπων που θα αφορούν στο ρεπορτάζ και όχι στην παρουσίαση του δελτίου.  

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.