search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Βουτσάς: Γι’ αυτό «τα έσπασα» με τη Φίνος Φιλμ – Πώς εμπλέκεται ο Χατζηχρήστος

28.04.2016 09:19
Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία πριν με συναντήσει – Ήξερα πού έμπαινα» (Video) - Media

Τον λόγο για τον οποίο διέκοψε τη συνεργασία του με την Φίνος Φιλμς αποκάλυψε, μετά από δεκαετίες, ο Κώστας Βουτσάς.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΦΜ Live” ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι τη ρήξη με τον Φιλοποίμενα Φίνο πυροδότησε η συμπεριφορά του τελευταίου έναντι του ηθοποιού Κώστα Χατζηχρήστο.

«Ήμουν στο γραφείο του Φίνου και μιλάγαμε για δουλειές, οπότε τον παίρνει ο θυρωρός και του λέει “είναι ο Χατζηχρήστος”, “δεν είμαι εδώ” λέει και το κλείνει.

Μετά από λίγο τον ξαναπαίρνει ο θυρωρός και του λέει “είναι στο τηλέφωνο ο κ. Χατζηχρήστος και θέλει να σας μιλήσει” και του απαντάει “δεν είμαι εδώ πες του”. Και μου λέει εμένα ο Φίνος “έχει κάνει τόσες ταινίες, έχει φθαρεί, τι να τον κάνω;”. Και τον έδιωξε. Και λέω εγώ από μέσα μου “εμένα αυτό δεν θα μου το κάνεις ποτέ” και έφυγα από τον Φίνο με την δικαιολογία ότι ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε 300.000 δραχμές στην ταινία κι εγώ 250.000.

Μου έκανε μήνυση ο Φίνος, πήγαμε στα δικαστήρια… Κι όταν αρρώστησε ο Φίνος, πήγα στο νοσοκομείο και μου λέει η γυναίκα του η Τζέλα “φταις κι εσύ που έγινε έτσι ο Φίνος, που αρρώστησε”. Λογικό ήταν να στεναχωρηθεί ο άνθρωπος, αλλά εγώ ήθελα την καριέρα μου» αποκάλυψε ο Κώστας Βουτσάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:08