search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:20
MENU CLOSE

«Μου φτάνουν μέχρι το στομάχι»: Η σέξι πρώην Μορμόνος που καταπίνει σπαθιά 60 εκατοστών (Photos)

14.05.2016 13:34
Στη θέση της η εντυπωσιακή πεζογέφυρα στην Ποσειδώνος – Κλειστή μέχρι το βράδυ η λεωφόρος (Photos/Video) - Media Gallery 7

Πρόκειται για μία από τις νεότερες performer στο χώρο της κατάποσης σπαθιών. Η Χέδερ Χόλιντεϊ από τη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε τις εμφανίσεις στην ηλικία των 17, αφήνοντας πίσω της την συντηριτική κουλτούρα των Μορμόνων, στην οποία ανήκε η οικογένειά της.

 

Πρόκειται για μία από τις νεότερες performer στο χώρο της κατάποσης σπαθιών. Η Χέδερ Χόλιντεϊ από τη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε τις εμφανίσεις στην ηλικία των 17, αφήνοντας πίσω της την συντηριτική κουλτούρα των Μορμόνων, στην οποία ανήκε η οικογένειά της.

Η ίδια καταφέρνει να καταπιεί λεπίδες που ξεπερνούν τα 60 εκατοστά, μπορεί να βάλει στο στόμα της μέχρι και 6 διαφορετικά μαχαίρια, ενώ μπορεί να καταπιεί και φωτιά στα αντίστοιχα νούμερα. «Μου φτάνουν μέχρι το στομάχι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως δηλώνει, καταφέρνοντας να διασκεδάσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τις ικανότητές της, εκπληρώνει ένα όνειρό ζωής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:20