search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε 39χρονο παιδόφιλο – Ασελγούσε σε ανήλικο κατ’ εξακολούθηση

16.05.2016 11:35
Χειροπέδες σε 39χρονο παιδόφιλο – Ασελγούσε σε ανήλικο κατ’ εξακολούθηση - Media

Τη σύλληψη ενός 39χρονου παιδόφιλου, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε ανήλικο, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Τη σύλληψη ενός 39χρονου παιδόφιλου, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε ανήλικο, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος- είχε κατηγορηθεί το 2012 και το 2014, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας- συνελήφθη, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε παρασύρει κατ΄ επανάληψη τα δύο τελευταία χρόνια το ανήλικο αγόρι, προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, 2 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202 ψηφιακοί, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23