search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:27
MENU CLOSE

«Βόμβα» από γνωστό ηθοποιό: Έρχεται μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο Χόλιγουντ

22.05.2016 16:47
«Βόμβα» από γνωστό ηθοποιό: Έρχεται μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο Χόλιγουντ - Media

 

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού Ελάιτζα Γουντ, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε πως το Χόλιγουντ αναμένεται να «χτυπηθεί» από τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ο 35χρονος ηθοποιός που έγινε παγκόσμια γνωστός από την σειρά ταινιών «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» υποστήριξε ότι οι χολιγουντιανοί παιδόφιλοι είναι πολλοί ωστόσο προστατεύονται λόγω της δημοσιότητας που απολαμβάνουν μέσω των προβαλλόμενων ταινιών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sunday Times», εξομολογήθηκε ότι εκείνος κατάφερε να γλιτώσει από την σεξουαλική κακοποίηση, όμως υπογράμμισε ότι πολλά παιδιά του Χόλιγουντ έχουν κακοποιηθεί από μεγάλα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στο Χόλιγουντ. Είναι όλα πολύ καλά οργανωμένα. Υπάρχουν πολλά φίδια σε αυτήν τη βιομηχανία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν μόνο τις δικές τους ανάγκες. Υπάρχει ένα σκοτάδι σε αυτόν τον χώρο που ούτε να το φανταστείτε δεν μπορείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:26