search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55
MENU CLOSE

Τώρα μπορείτε να «γλύψετε» το κατοικίδιό σας (Video)

23.05.2016 07:16
Απίστευτο βίντεο: Τεράστιος βόας έχει τυλίξει και σφίγγει μια γάτα στη μέση του δρόμου (Video) - Media

Φαίνεται πως ορισμένοι λάτρεις των συμπαθέστατων τετράποδων βρήκαν ακόμα έναν τρόπο να έρθουν πιο κοντά  με τα κατοικίδιά τους.

 

Φαίνεται πως ορισμένοι λάτρεις των συμπαθέστατων τετράποδων βρήκαν ακόμα έναν τρόπο να έρθουν πιο κοντά  με τα κατοικίδιά τους.

Ο Τζέισον Ο’Μάρα από το Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών δημιούργησε μια  διαφορετική χτένα για γάτες. Η χτένα αυτή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες γατών να «έρθουν» πιο κοντά με τις γάτες τους καθώς πρόκειται για μια πλαστική γλώσσα την οποία ο ιδιοκτήτης τοποθετεί στο στόμα του και ύστερα χτενίζει τη γάτα.  Ο δημιουργός υποστηρίζει πως με αυτόν τον τρόπο οι ιδιοκτήτες γατών μπορούν να αναπτύξουν ένα έντονο συναισθηματικό δεσμό με τα κατοικίδιά τους, όπως κάνει η μαμά γάτα όταν περιποιείται τα μικρά της.

Ο Τζέισον Ο’Μάρα μαζεύει χρήματα μέσω ίντερνετ για να μπορέσει να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή της «Licki Brush», όπως ονομάζεται η χτένα, με το βίντεο της χτένας  να έχει περισσότερες από 3.500.000 προβολές και 35.000 σχόλια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55