18/10/2019 03:49:04

Τι μπορεί να πάθει κάποιος εάν πάει να αλλάξει ένα λάστιχο φορτηγού και εκείνο "σκάσει" δίπλα του; (Video)

Τι μπορεί να πάθει κάποιος εάν πάει να αλλάξει ένα λάστιχο φορτηγού και εκείνο "σκάσει" δίπλα του; (Video)  - Media

 

Δεν μπορεί να φανταστείτε πόσο δυνατή είναι η έκρηξη. Στο βίντεο που θα δείτε κυριολεκτικά όταν σκάει το λάστιχο ο άνθρωπος τινάζεται στον αέρα.

Σε ένα συνεργείο αλλαγής ελαστικών, ένας εργαζόμενος έπρεπε να αλλάξει το τεράστιο λάστιχο ενός φορτηγού. Το έβγαλε, το τοποθέτησε κάτω και άρχισε να το φουσκώνει για να δει από πού χάνει αέρα.

Το λάστιχο ήταν τόσο μεγάλο που ο άνθρωπος κάθισε επάνω του και από τη βαλβίδα άρχισε να το φουσκώνει με το ειδικό κομπρεσέρ αέρα. Το λάστιχο φούσκωνε και φούσκωνε αλλά ο άνθρωπος δεν έπαιρνε το δάχτυλο του από τον αέρα. Συνέχιζε να το φουσκώνει.

Μέχρι που το ελαστικό έφτασε στα όρια του και ξαφνικά έγινε μια μικρή αλλά ισχυρή έκρηξη. Για την ακρίβεια σφοδρή έκρηξη η οποία τίναξε τον άνθρωπο ψηλά, του έσκισε όλα τα ρούχα και τον άφησε ημίγυμνο και του προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη του ελαστικού που το καουτσούκ χτύπησε τον άνδρα σαν να τον χτυπούσαν θραύσματα βόμβας, ενώ από την πίεση τα μπουλόνια στις ζάντες εκσφενδονίστηκαν σε μεγάλη απόσταση δίχως να πετύχουν κανέναν, ευτυχώς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.