19/02/2020 07:45:02

Πέθανε ο «αγαθός γίγαντας» του ΜΜΑ, ο Kimbo Slice (Photos)

Πέθανε ο «αγαθός γίγαντας» του ΜΜΑ, ο Kimbo Slice (Photos) - Media

 

O Kimbo Slice, κατά κόσμον Kevin Ferguson, πέθανε το βράδυ της Δευτέρας σε νοσοκομείο της Florida των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο μεγάλος αστέρας του ΜΜΑ στις ΗΠΑ ήταν 42 χρονών. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Bellator, η οποία τον προωθούσε, δήλωσε αναφορικά με το θάνατο του πως «είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και στενοχωρημένοι από τον πρόωρο χαμό του Kimbo Slice. Ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές του ΜΜΑ και είχε μια χαρισματική προσωπικότητα η οποία υπερέβαινε τα όρια του ρινγκ. Έξω από το κλουβί του ΜΜΑ ήταν ένας ευγενικός, χαρισματικός γίγαντας και ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης. Ο χαμός του μας βαραίνει τις καρδιές και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του».

Ο Ferguson γεννήθηκε στις Μπαχάμες αλλά μεγάλωσε στη Φλόριντα, όπου ήταν ένα μεγάλο αστέρι του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου όσο ήταν στο λύκειο. Απέκτησε τρομερή φήμη σαν ένας παλαιστής του δρόμου, αντιμετωπίζοντας όλους όσους τον προκαλούσαν έναντι ενός χρηματικού αντιτίμου. Η φήμη του συνεχώς αυξανόταν, καθώς πέραν των επιτυχιών του είχε και μια χαρακτηριστική εμφάνιση με το ξυρισμένο κεφάλι και το πυκνό μούσι, η οποία άρεσε στο κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.