search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Είδαν τον Σάκη Τανιμανίδη στο Κολωνάκι και του είπαν: «Σε λάθος περιοχή είσαι»!

12.06.2016 07:35
«Όχι» στον Τανιμανίδη για συμμετοχή του σε σποτ για τον κορωνοϊό - Media

Για τον αν θα συνεχίσει ο Γιώργος Μαυρίδης στο World Party του χρόνου, για τα δανεικά που ζήτησε για να ξεκινήσουν τα ταξίδια, αλλά και για ένα περιστατικό στο Κολωνάκι μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης. 

 

Για τον αν θα συνεχίσει ο Γιώργος Μαυρίδης στο World Party του χρόνου, για τα δανεικά που ζήτησε για να ξεκινήσουν τα ταξίδια, αλλά και για ένα περιστατικό στο Κολωνάκι μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Ο παρουσιαστής του World Party ήταν καλεσμένος στην εκπομπή JoinUs, όπου μίλησε για…

…τη συνέχεια τουWorldParty: «Το αν θα συνεχίσει ο Γιώργος ή όχι είναι απόφασή του.Σαν προϊόν είναι κάτι το οποίο πολύς κόσμος θα ήθελε να συνεχίσει. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει, το έχει αγαπήσει».

…τα λεφτά που βρήκε για να ξεκινήσει τα ταξίδια: «Δανείστηκα για να βρω το budget της εκπομπής. Στην Αμερική λέγεται ότι η πρώτη ροή χρημάτων για να χρηματοδοτήσεις κάτι έρχεται από τα τρία F:Friends, FamilyandFools. Όταν έπαιζε στην ΕΡΤ3 ήταν από τα πιο φτηνά τηλεοπτικά προγράμματα που αγόραζε τότε το κανάλι».

…τον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ο Γιώργος είναι πιο ωραίος. Το γούστο της γυναίκας θα κρίνω; Αν γουστάρουν τον Γιώργο είναι νορμάλ. Ειδικά σε αυτό δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν εκείνο το στιλ, κάποιες άλλες γουστάρουν ένα άλλο στιλ…»

…την εμφάνισή του που θυμίζει άντρα Βορείων Προαστίων: «Ήμουν στο Κολωνάκι και έπινα καφέ. Ήρθαν δυο κορίτσια και μου είπαν «να βγούμε μια φωτογραφία»; Και τους λέω με μεγάλο χαμόγελο «βεβαίως». Αφού βγάλαμε τη φωτογραφία γυρνάει και μου λέει “Σε λάθος περιοχή είσαι. Για Εξάρχεια είσαι”. Και φεύγει».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54