search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28
MENU CLOSE

«Αποτέλεσμα ουδέν» κατά τη συνάντηση Γαλλικού υπ. Εργασίας-CGT

17.06.2016 13:28
«Αποτέλεσμα ουδέν» κατά τη συνάντηση Γαλλικού υπ. Εργασίας-CGT - Media
 
Το χάσμα που χωρίζει τη γαλλική κυβέρνηση με τα συνδικάτα της χώρας σχετικά με την επίμαχη μεταρρύθμιση της εργασιακής νομοθεσίας, η οποία έχει ρίξει τη Γαλλία σε απεργιακό κυκεώνα τους τελευταίους μήνες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με εκπροσώπους των απεργών. 
 
Η Γαλλίδα υπουργός Εργασίας και ο επικεφαλής του συνδικάτου CGT ουσιαστικά συμφώνησαν μόνο ότι… διαφωνούν, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν σχετικά με τη μεταρρύθμιση της εργασιακής νομοθεσίας.
 
Η κυβέρνηση και το CGT «δεν επέτυχαν κάποια συναίνεση» δήλωσε η υπουργός Μιριάμ Ελ Χομρί στο τέλος αυτής της συνάντησης που διήρκεσε μιάμιση ώρα και ήταν η πρώτη μεταξύ των δύο πλευρών από τον Μάρτιο.
 
«Υπάρχουν σημεία διαφωνίας ανάμεσα στο CGT και την κυβέρνηση για πράγματα ουσίας, οι διαφωνίες αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα», είχε υπογραμμίσει προηγουμένως κατά την έξοδό του από το υπουργείο ο Φιλίπ Μαρτινέ, γενικός γραμματέας του CGT, που είναι η μεγαλύτερη γαλλική συνδικαλιστική συνομοσπονδία.
 
Ως εκ τούτου, καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι έχουν προγραμματιστεί νέες εργατικές κινητοποιήσεις για τις 23 και τις 28 Ιουνίου από μια ομάδα συνδικάτων, μεταξύ των οποίων το CGT που βρίσκεται στην αιχμή του κοινωνικού κινήματος κατά της. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:27